...JŲ PASLAPTYS... DVYLIKA

Paskelbė VYNO VALANDA

Praėjo keletas gyvybingų, karštų mėnesių nuo paskutinio Jums siųsto naujienlaiškio... Kur mes buvome, ką mes veikėme? Kiek patirties ir gerų įspūdžių per šį laiką patyrėte Jūs? Juk vasara!

 

Mes vėl kraustomės. Patirtis Vilniuje, Vyno dienų parodos metu gegužės mėnesio pradžioje, buvo pamokanti, tad itin teigiama, užkūrusi daug naujų minčių ir susivokimą, kad siekiant užsibrėžto tvaraus tikslo etiškai kelias iki jo bus daug ilgesnis.... Tad taip.

 

Vyno valanda išlieka – čia galite ir toliau galėsite rasti daugiau informacijos apie siūlomus vynus ir ne tik. Tačiau Vyno valanda nebe viena – nuo šiol priklauso UAB „Vyno kelias“, turinčiai net daugiau nei dešimtį metų patirties ir patrauklų vyno, maisto asortimentą, ne tik iš Italijos.

 

Prancūzija... Jau siuntėme pasiūlymą dėžutei Chablis, Crémant ir Pinot Noir vynų įsigyjimui... Jei šio pasiūlymo vis dar negavote, susisiekite el. paštu info@vynokelias.lt .

 

Portugalija... Portugalija, tam kas ja yra keliavęs, joje gyvenęs, negali nelikti prie širdies, saugant ir branginant tą dalį savęs, ten atrastą...

 

Dabar galime Jums pasiūlyti vyno dviejų Portugalijos vyninių: vieno joje geriausiai vertinamo, kadangi veikiančio viename gražiausių Portugalijos peizažų – Težo ir Sado upių deltose –, kooperatyvo, tad, aišku, labai geromis kainomis, ir Quinta do Quetzal vyninės, įsikūrusios ir kuriančios, taip kuriančios tiesiogine šio žodžio prasme, Alentejo regiono širdyje.

 

Portugalija iki šiol drąsiai ir nepretenzingai sugeba išlaikyti identitetą.

 

Kol tvarkome visą informaciją apie tai ir ne tik, nelaukite ir susisiekite.

 

Galite kreiptis į mane, Agnę, į Laimą, UAB „Vyno kelias“ direktorę, o mes taip pat mielai galime supažindinti Jus su Migle, kuri gali Jums pasiūlyti degustaciją.

 

Beje, ar jau ragavote Frantoio Oleario di Gaspare Sarullo ypač tyro alyvuogių aliejaus, iš Sicilijos?

Rekomenduojame.

 

O ar jau sakėme, kad dabar galime pasiūlyti geresnes kainas, visas?

Visoje Lietuvoje.

 

Skanaus!

 

Liepa


Bendrinti šį įrašą



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →